Prove me insane!Gypsy ninja pirate zombie king said:I don't have to wait around 10 days for my glasses.
Prove me insane!Gypsy ninja pirate zombie king said:I don't have to wait around 10 days for my glasses.
I know what you're talking about.Redlin5 said:Prove me insane!Gypsy ninja pirate zombie king said:I don't have to wait around 10 days for my glasses.
Now I'm not stumped...Gypsy ninja pirate zombie king said:I know what you're talking about.Redlin5 said:Prove me insane!Gypsy ninja pirate zombie king said:I don't have to wait around 10 days for my glasses.
I don't feel like i'm talking to Drunklin :3Redlin5 said:Now I'm not stumped...Gypsy ninja pirate zombie king said:I know what you're talking about.Redlin5 said:Prove me insane!Gypsy ninja pirate zombie king said:I don't have to wait around 10 days for my glasses.
You are.Gypsy ninja pirate zombie king said:I don't feel like i'm talking to Drunklin :3Redlin5 said:Now I'm not stumped...Gypsy ninja pirate zombie king said:I know what you're talking about.Redlin5 said:Prove me insane!Gypsy ninja pirate zombie king said:I don't have to wait around 10 days for my glasses.